Comfortis

Comfortis: Een nieuw middel in de strijd tegen de vlooien

Vlooienbestrijding is het hele jaar van belang, maar ook zeker in het najaar wanneer de verwarming binnen weer aan gaat. Slechts een klein percentage van de vlooienbesmetting is zichtbaar op uw huisdier. De ontwikkelingsstadia kunnen zich in het gehele huis bevinden, vooral op de plaatsen waar de dieren slapen.

Er is nu een nieuw middel in de strijd tegen vlooien: comfortis. De kauwtabletten voor de hond en kat zorgen voor een snelle eliminatie van volwassen vlooien. Bovendien wordt de eiproductie hierdoor sterk gereduceerd. Dit is van groot belang voor het doorbreken van de levenscyclus van de vlo. Comfortis doodt vlooien snel. Wanneer de tablet is gegeven start het doden van vlooien binnen 30 minuten. Het product is volledig werkzaam binnen 24 uur en blijft maar liefst vier weken effectief. Het is dus zeer effectief tegen vlooienbesmettingen.

Kinderen kunnen huisdieren die met comfortis worden behandeld direct veilig aanraken en het laat geen vette sporen achter op (woning)textiel. Het middel wordt verdeeld via het bloed van het dier en kan niet worden afgespoeld, afgeschud of afgewreven. Het middel is daardoor gegarandeerd 4 weken werkzaam. Pipetten die op de huid gegeven worden kunnen door veel zwemmen en het wassen met een shampoo afnemen in effectiviteit.

De tablet kan veilig gegeven worden aan uw honden en katten vanaf 14 weken leeftijd. De tablet moet samen met voeding gegeven worden. Comfortis is geschikt voor de meeste honden en katten. U kunt uiteraard met ons overleggen of comfortis geschikt is voor uw huisdier.

comfortis