Kimberley Bingley | Paraveterinair

Kimberley BingleyIMG_1782 1

In 2012 heb ik mijn opleiding als paraveterinair in Barneveld afgerond en was ik binnen een half jaar aan het werk in Zwolle, waar ik mijn eerste jaar gespendeerd heb als vervanging tijdens verlof en vakanties. Tot eind 2016 heb ik verder gewerkt als paraveterinair in Nunspeet.
Al van kinds af aan wist ik dat ik de dierenwereld in wilde als ik ouder was en toen ik de kans kreeg om de opleiding paraveterinair te volgen was ik gelijk verkocht. En nog nooit heb ik spijt gehad van deze gemaakte keuze. Het leukste aan dit werk vind ik de afwisseling. Elke dag is weer een verrassing, nooit is er een dag hetzelfde.
Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak op de manege te vinden bij ons paard of aan de wandel met mijn Huskykruising Wayki, die altijd gezellig met me mee gaat naar de praktijk.


Overige teamleden