Kimberley Bingley | Paraveterinair

Kimberley Bingley

In 2012 heb ik mijn opleiding als paraveterinair in Barneveld afgerond en was ik binnen een half jaar aan het werk in Zwolle, waar ik mijn eerste jaar gespendeerd heb als vervanging tijdens verlof en vakanties. Eind 2013 ben ik in dienst genomen bij Dierenziekenhuis Nunspeet, waar ik tot eind 2016 werkzaam ben geweest.
En sinds begin 2017 ben ik nu hier in Dierenartsenpraktijk Danswijk aan het werk. En het enige wat ik met zekerheid kan zeggen is dat ik het ontzettend naar mijn zin heb hier.

Al van kinds af aan wist ik dat ik de dierenwereld in wilde als ik ouder was. Toen ik de kans kreeg om de opleiding tot paraveterinair te volgen, heb ik deze met beide handen aangenomen. En nooit spijt gehad van deze beslissing. Het werk is alles wat ik ooit wilde.
Het leukste aan dit werk vind ik de afwisseling. Elke dag is weer een verrassing, geen enkele dag is het hetzelfde. Daarnaast is het een waarderend gevoel als je de dieren met hun baasjes kunt helpen, of deze dieren nu ziek zijn of kerngezond.

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik of te vinden met een boek in mijn handen of buiten waar ik dan op de manege ben of gewoon aan de wandel in de natuur met mijn hond, Ayla, mijn nieuwe pup wie vanaf eind september bij me zal komen wonen en dan gezellig altijd met me mee zal komen naar de praktijk toe. 


Overige teamleden