Daphne van den Ende | Dierenarts

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Van kleins af aan was ik met dieren in de weer. We hadden thuis een konijn en een hond die samen in de hondenmand sliepen. Vanaf dat ik 8 jaar was heb ik ook altijd paard gereden. Eigenlijk vind ik alle dieren even leuk, toch heb ik besloten mij helemaal toe te leggen op de geneeskunde van huisdieren.Na mijn studie heb ik veel waargenomen in diverse soorten praktijken, zo heb ik vele manieren van werken gezien en overal iets kunnen leren.
Na een aantal jaar vond ik het tijd voor een nieuw avontuur: ik heb 7 maanden vrijwilligers werk gedaan in een dierenkliniek op de Galapagos eilanden van Ecuador. Dit was een fantastische belevenis. Ik heb hier veel ervaring op kunnen doen met operaties en spoedsituaties. Opereren vind ik het leukste van dierenarts zijn.
Binnen Dierenartspraktijk Danswijk zal ik de meeste operaties en gebitsbehandeling uitvoeren.

In mijn vrije tijd ben ik altijd buiten te vinden. Graag rijd ik met paard, wagen en mijn hond Jake over de Veluwe. Daarnaast ben ik erg sportief. Meerdere keren per week ben ik in de sportschool te vinden.


Overige teamleden