*NIEUW!*

RAW Veterinary Diets is een nieuwe variant in vers vlees voeding voor honden, afkomstig van de leverancier Energique.
Energique heeft een andere manier van ontwikkelen van deze voeding, namelijk door zogeheten HPP (High Pressure Processing). HPP betekent eigenlijk dat ze het vlees voor enkele minuten onder zeer hoge druk zetten, waardoor alle schadelijke bacteriën gedood worden, maar waarbij de nutritionele voedingswaarde en kwaliteit van de voeding wordt behouden. HPP wordt bijvoorbeeld ook veelvuldig gebruikt om producten veilig te houden voor humane consumptie.

Alle producten zijn compleet geformuleerd met dierlijke ingrediënten aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van plantaardig materiaal voor voldoende vezelwerking, en gegarandeerd vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen. Met toegevoegde vitamines en mineralen.

Raw Veterinary Diets is een volledige, samengestelde dieetvoeding voor honden en is beschikbaar in verschillende varianten.
Er bestaan 7 verschillende varianten van RAW Veterinary Diets:

  •  All Life Balance: Geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden. Ook geschikt voor pups.
  • Joint Balance: Geschikt voor honden met gewrichtsproblemen.
  • Urinary Balance: Geschikt voor honden met blaasproblemen.
  • Renal Balance: Geschikt voor honden met nierproblemen.
  • Weight Balance: Geschikt voor honden met gewichtsproblemen.
  • Hypoallergenic: Geschikt voor honden met voedingsallergie/voedselintolerantie en/of slechte spijsvertering, met eend als dierlijk eiwit. Ook geschikt voor pups.
  • Hypoallergenic: Geschikt voor honden met voedingsallergie en/of slechte spijsvertering, geschikt als eliminatiedieet, met buffalo worm als dierlijk eiwit. Ook geschikt voor pups.

Mocht u meer informatie willen over bovenstaande producten of wilt u weten of één van bovenstaande voor uw hond geschikt is, neemt u dan contact met ons op.