Rianne Keizer | Dierenarts

Van kleins af aan wilde ik al dierenarts worden. Helaas hadden wij geen dieren thuis door de allergie van mijn moeder, daarom had ik heel veel knuffeldieren verzameld waar ik op kon ‘oefenen’.

In 2007 ben ik afgestudeerd als dierenarts en na een aantal waarnemingen ben ik in 2009 bij Dierenartsenpraktijk Danswijk komen werken. Hier heb ik tot 2014 met veel plezier gewerkt, waarna er een andere uitdaging op mijn pad kwam.

In 2017 ben ik aan de slag gegaan als zzp’er. Zo kon ik vele praktijken uit de brand helpen en gelijk ontdekken wat ik belangrijk vind in een praktijk. Zo kwam ik in 2020 weer bij Dierenartsenpraktijk Danswijk terecht om een zwangerschapswaarneming op te vangen. Het team is iets veranderd, maar het voelde als een warm bad om hier weer te werken.

Wegens toenemende drukte was er in oktober 2020 een plekje vrij. Sindsdien werk ik weer op mijn oude plek, maar nu op de maandagen! Opereren doe ik nog steeds erg graag, maar ik heb recent een opleiding chiropractie gevolgd, waardoor ik dieren op meerdere manieren kan helpen.

Graag tot ziens op de maandagen!


Overige teamleden

Joyce Speksnijder – Faas | Dierenarts

Van kleins af aan wilde ik al dierenarts worden, in groep 4 wist ik al geen ander beroep te bedenken. Thuis hadden...

IMG-20181006-WA0029

Karin van Eijk | Dierenarts

Dierenarts en eigenaar