De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 en 17.30-19.00 uur. Wanneer u vragen heeft kunt u ons uiteraard bellen of langskomen op de praktijk:

Dierenartsenpraktijk Danswijk
Danslaan 65
1326 NC Almere
Tel: 036-5215290
KVK: 32143593
BTW-id: NL002113962B92
Routebeschrijving

Voor het kopen van voeding, ophalen van herhalingsrecepten of het wegen van uw dier kunt u tijdens de openingstijden gewoon even binnenlopen. Uiteraard is het handig om even te bellen of de medicatie of voeding van uw dier op voorraad is. Dan kunnen wij de voeding of medicatie voor u klaarleggen of indien niet voorradig voor u bestellen. Behandeling van uw dier gebeurt uitsluitend op afspraak.

Voor niet-spoedeisende gevallen kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

In het geval van vragen over behandelingen of kosten is het verstandig hiervoor te bellen of, wanneer u het contactformulier invult, uw telefoonnummer bij uw gegevens te noteren zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen om uw vraag goed te kunnen beantwoorden. Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te antwoorden. Wanneer u een vraag instuurt in het weekend of tijdens feestdagen, zullen wij de eerst volgende werkdag reageren.

Bij spoed verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen en om hier niet het formulier voor te gebruiken. Indien dit buiten onze openingstijden valt kunt u contact opnemen met de Doktersdienst op 0900-1515. Zij zullen er dan voor zorgen dat u met de dienstdoende dierenarts in contact komt.


Klik op onderstaande link om naar het contactformulier te gaan.

Contactformulier