Lecher Antenne

Wetenschappers hebben vastgesteld dat alle materie haar samenhang en bestaan te danken heeft aan een constante trilling van energie. Energie beweegt zich in een golf en in deeltjes, o.a. in het Terahertz-gebied, en heeft een specifieke trillingsfrequentie. Alle levensprocessen zijn hierop gebaseerd.

Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, welke zijn opgesteld na langdurig onderzoek. De Lecher antenne kan, met zijn magnetische polen, de lengte van de energiegolf waar hij op wordt geplaatst bepalen en daarmee de frequentie van het orgaan in kwestie. Wanneer de ‘meetlat’ op een energiebaan wordt geplaatst maakt deze een aantal slagen. Het aantal slagen dat de antenne maakt bepaalt de (energie) frequentie van het orgaan dat wordt gemeten. Wanneer dit afwijkt van de standaardfrequentie, is een orgaan uit balans. De Lecher antenne maakt het mogelijk om in korte tijd veel informatie te verzamelen over organen, weefsels, ontstekingshaarden, emoties, parasieten, bepaalde aandoeningen, etc. Ook pijnlijke plekken zijn op deze manier goed op te sporen.

Connectiesensor

De Connectiesensor gebruiken we vooral als waardevol meetinstrument om voeding, supplementen en geneesmiddelen door te meten. We kunnen hiermee testen welke voeding en/of supplementen wel/niet geschikt zijn.