Rachel Verlaan| Paraveterinair

Altijd wilde ik al graag gaan werken met dieren, na eerst mijn dierverzorging management diploma te hebben behaald ben ik verder gegaan om paraveterinair te worden. Deze zomer (juli 2019) heb ik dan eindelijk mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Gedurende de opleiding heb ik bij dierenartsenpraktijk Danswijk een aantal keer stage mogen lopen en ik vind het dan maar al te leuk dat ik nu deel mag uitmaken van dit gezellige team als oproep kracht. Doordat ik voor mijn gevoel nog niet uitgeleerd ben ga ik na de zomer nog een opleiding doen tot docent in diergerelateerde vakken. Thuis heb ik 2 katten, een axolotl en een valkparkiet en heb ik op stal een lief verzorgpaard staan waar ik veel te vinden ben.
Ik kijk ernaar uit om u tegen te komen in de praktijk.


Overige teamleden