Hannie Snelders

hannieSinds April 1988 ben ik werkzaam in de praktijk (voorheen DAP Kroes), destijds nog in een pand in Stedenwijk en later in Filmwijk. Met ingang van 2002 werk ik op de Danslaan.
Het leuke aan mijn werk vind ik de omgang met dieren en hun eigenaar en het afwisselende werk. Geen dag is hetzelfde.

 

Rianna Mol

rianna

In Juli 2012 ben ik aan het Groenhorst College in Barneveld afgestudeerd als Paraveterinair Dierenartsassistente. Sinds Januari 2013 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Danswijk en heb het hier heel erg naar mijn zin!
Het leuke aan dit werk vind ik het assisteren in de operatiekamer en klanten helpen aan de balie en de telefoon. Ook vind ik acupunctuur, chiropractie en homeopathie erg interessant. Thuis heb ik 2 Boomers genaamd Luna en Benji, waar ik graag mee wandel.

Kimberley BingleyIMG_1782 1

In 2012 heb ik mijn opleiding als paraveterinair in Barneveld afgerond en was ik binnen een half jaar aan het werk in Zwolle, waar ik mijn eerste jaar gespendeerd heb als vervanging tijdens verlof en vakanties. Tot eind 2016 heb ik verder gewerkt als paraveterinair in Nunspeet.
Al van kinds af aan wist ik dat ik de dierenwereld in wilde als ik ouder was en toen ik de kans kreeg om de opleiding paraveterinair te volgen was ik gelijk verkocht. En nog nooit heb ik spijt gehad van deze gemaakte keuze. Het leukste aan dit werk vind ik de afwisseling. Elke dag is weer een verrassing, nooit is er een dag hetzelfde.
Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak op de manege te vinden bij ons paard of aan de wandel met mijn Huskykruising Wayki, die altijd gezellig met me mee gaat naar de praktijk.